a

Altijd de perfect fit met onze blokken

Onze naam ‘BrightBlocks’ zegt het al: wij werken met slimme blokken. Voor ieder proces binnen jouw organisatie hebben wij een passend softwareblok. Door blokken te combineren creëren we voor jou de perfect fit. Zo houden we jouw ERP-pakket overzichtelijk en behapbaar. Groeit jouw organisatie? Dan groeit de software met je mee.

Altijd de perfect fit

De Bright Blocks voor bedrijven die voorop willen lopen

Ben jij klaar om voorop te lopen met jouw organisatie? Met onze Bright Blocks stellen we voor jou het perfecte ERP-pakket samen. Modulaire blokken die meebewegen met jouw bedrijf en behoeften. Samen creëren we de  perfect fit voor jouw organisatie.

&

Boekhouding

Bij de meeste bedrijven is boekhouding van essentieel belang. Het omvat het registreren en ordenen van financiële transacties, gevolgd door het ophalen, en samenvatten de resultaten via verschillende rapporten. 

&

Sales & Marketing

In de dynamische wereld van bedrijfsvoering is een doeltreffende Sales & Marketingstrategie essentieel voor het stimuleren van groei en het vergroten van de marktaandeel. 

&

Handel

In de complexe en snel veranderende wereld van bedrijfsvoeringen, waar dynamiek en efficiëntie de sleutel tot succes zijn, staat het optimaliseren van handelsactiviteiten centraal in het streven naar concurrentievoordeel.

&

Productie

De blokken van productie bieden tools voor het plannen van productieorders, het volgen van werknemersprestaties, het beheren van voorraden en het waarborgen van kwaliteitsnormen.

&

Logistiek

Van het beheren van voorraadniveaus tot het optimaliseren van inkoop- en verkoopprocessen, biedt deze module een allesomvattende oplossing voor een efficiënte logistieke operatie.

&

HRM

Door het stroomlijnen van HR-processen, het ondersteunen van talentontwikkeling en het waarborgen van compliance, helpt HRM bedrijven bij het creëren van een effectieve en betrokken werkomgeving.

&

E-commerce

Van productbeheer tot orderafhandeling en klantinteracties, bieden deze blokken een geïntegreerde oplossing voor een end-to-end e-commercebeheer.

&

Projectbeheer

Met geavanceerde tools voor planning, resourcebeheer, budgetbewaking en rapportage, ondersteunt deze module bedrijven bij het behalen van projectdoelstellingen.

&

Rapportage

De blokken van rapportage ondersteunen een holistische benadering van bedrijfsrapportage, wat resulteert in betere besluitvorming en optimalisatie van bedrijfsprocessen.

&

Applicaties

Door branchespecifieke functionaliteit toe te voegen, kunnen bedrijven een geavanceerde en op maat gemaakte bedrijfsoplossing creëren die voldoet aan hun unieke eisen.

BrightBlocks werkt met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Jouw partner op weg naar digitalisering en groei

Waarom we zo succesvol zijn, kunnen we je natuurlijk zelf vertellen. Maar liever laten we dat aan anderen over.

Bouwmaat

Met een allesonderééndak formule voor bouwmaterialen heeft Bouwmaat alles voor de slimme bouwer.

Global C

Op eenzame hoogte met GLobal-C. Dé go-to partner voor deskundig advies op het gebied van inflight products.  

Meer succesverhalen?

Wij blijven sterke succesverhalen vastleggen.