a

Applicaties

Office Integraties

Functieoverzicht voor
Office Integraties

  • NTeam samenwerking met Teams
  • NEfficiënte documentcreatie
  • NReal-time gegevens in Excel
  • NGeautomatiseerde workflows
  • NVerbeterde productiviteit
  • NKlantrelatiebeheer in Outlook

Blokken

Applicaties

Office Integraties

Stroomlijn samenwerkingen

De Office Integraties-applicaties binnen Microsoft Business Central stellen bedrijven in staat om een naadloze samenwerking tussen hun bedrijfsprocessen en de vertrouwde Office-productiviteitstools te realiseren. Deze integraties bieden een efficiënte manier om gegevens te delen, workflows te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen.

Office Integraties vormen een brug tussen Microsoft Business Central en de bekende Office-toepassingen zoals Outlook, Excel, Word en Teams. Ze vergemakkelijken een gestroomlijnde uitwisseling van gegevens en verbeteren de samenwerking tussen verschillende teams binnen een organisatie.

Belangrijkste functionaliteiten

Naadloze e-mailcommunicatie
K
(

Office Integraties met Outlook zorgen voor een naadloze integratie van e-mailcommunicatie met betrekking tot klanten, leveranciers en interne communicatie.

Agenda-integratie
K
(

Synchroniseer agenda's tussen Business Central en Outlook voor georganiseerde planning van vergaderingen, afspraken en taken.

Uniforme gegevenspresentatie
K
(

Zorg voor consistentie in gegevenspresentatie door dezelfde gegevens te gebruiken en bij te werken in zowel Business Central als Office-toepassingen.

Ondersteuning voor flexibel werken
K
(

Faciliteer flexibel werken door medewerkers in staat te stellen vanuit Office-toepassingen toegang te krijgen tot Business Central, waar ze ook zijn.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf

De Office Integraties blokken bieden bedrijven een geïntegreerde en efficiënte werkomgeving. Tevens dragen deze integraties bij aan verbeterde productiviteit, gestroomlijnde communicatie en geoptimaliseerde workflows.

N

Team samenwerking met Teams

Integreer Business Central met Microsoft Teams voor gestroomlijnde samenwerking, het delen van documenten en efficiënte communicatie.

N

Efficiënte documentcreatie

 Gebruik Word en Excel integraties om moeiteloos documenten en rapporten te maken met behulp van gegevens uit Microsoft Business Central.

N

Real-time gegevens in Excel

Importeer en actualiseer eenvoudig gegevens vanuit Microsoft Business Central in Excel-spreadsheets voor real-time analyses en rapportage.

N

Geautomatiseerde workflows

Stroomlijn bedrijfsprocessen door geautomatiseerde workflows te creëren met behulp van Office Integraties, waardoor handmatige taken verminderen.

N

Verbeterde productiviteit

Vereenvoudig dagelijkse taken en bevorder de productiviteit van medewerkers door hen in staat te stellen naadloos te schakelen tussen Business Central en Office-tools.

N

Klantrelatiebeheer in Outlook

Voeg klantgerelateerde gegevens direct toe aan Outlook voor een holistisch klantbeeld en effectief klantrelatiebeheer.

Deze bedrijven gingen
je voor met deze oplossing

Ontdek alle blokken van Applicaties

Applicaties

Autorisaties

Applicaties

Document Beheer

Bekijk ook de blokken van

Boekhouding

Toe aan een nieuwe, servicegerichte
kijk op automatisering?

Rick vertelt je graag meer