a

Boekhouding

Boekhouding Control

Functieoverzicht voor
Boekhouding Control

  • NBeveiligde toegang en autorisatie
  • NFraudedetectie en preventie
  • NReal-time monitoring
  • NGedetailleerde rapportage voor controleurs
  • NAutomatisering van compliance-processen

Blokken

Boekhouding

Boekhouding Control

Focus op nauwkeurigheid

In de wereld van bedrijfsbeheer is een doeltreffende controle over de boekhouding van essentieel belang voor het nemen van weloverwogen beslissingen en het bevorderen van financiële stabiliteit. Microsoft Business Central biedt bedrijven geavanceerde mogelijkheden voor boekhoudingscontrole, waardoor organisaties kunnen profiteren van diverse voordelen. Van nauwkeurige registratie van financiële transacties tot real-time monitoring en rapportage, Business Central biedt een robuust platform voor het handhaven van controle en het waarborgen van financiële integriteit.

Belangrijkste functionaliteiten

Controle op documentniveau
K
(

Mogelijkheid om controlemaatregelen toe te passen op individuele financiële documenten, zoals facturen en betalingen, voor nauwkeurige controle.

Automatische controlechecks
K
(

Automatiseert controlechecks en waarschuwingen om onregelmatigheden direct te identificeren, wat leidt tot snellere probleemoplossing.

Gedetailleerde rapportage voor controleurs
K
(

Biedt controleurs gedetailleerde rapporten en analyses om hen te ondersteunen bij het effectief uitvoeren van financiële audits.

Samenwerking met externe auditors
K
(

Faciliteert de samenwerking met externe auditors door het verstrekken van gestructureerde en gedetailleerde informatie voor externe controles.

Automatisering van compliance-processen
K
(

Automatiseert compliance-processen, zoals het genereren van fiscale rapportages en het voldoen aan specifieke boekhoudnormen.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf

Met Boekhouding Control kunnen organisaties hun financiële beheer versterken door een hoog niveau van controle, beveiliging en compliance te waarborgen, wat essentieel is in complexe zakelijke omgevingen.

N

Strikte financiële controle

Biedt geavanceerde mogelijkheden voor financiële controle om ervoor te zorgen dat alle transacties voldoen aan interne richtlijnen en externe regelgeving.

N

Beveiligde toegang en autorisatie

Implementeert strenge beveiligingsmaatregelen, waaronder rolgebaseerde toegang en autorisatie, om ongeautoriseerde toegang tot financiële gegevens te voorkomen.

N

Fraudedetectie en preventie

Gebruikt geavanceerde analysefuncties om potentiële frauduleuze activiteiten te detecteren en preventieve maatregelen te nemen.

N

Transparantie en naleving

Verhoogt de transparantie van financiële processen en waarborgt naleving van regelgeving, waardoor risico’s worden verminderd.

N

Verbeterde audittrail

Biedt een gedetailleerde en volledige audittrail van alle financiële transacties, waardoor gemakkelijk te traceren is wie wat heeft gedaan en wanneer.

Deze bedrijven gingen
je voor met deze oplossing

Ontdek alle blokken van Boekhouding

Boekhouding

Boekhouding Nederland

Boekhouding

Boekhouding Internationaal

boekhouding

Boekhouding Multi Company

Boekhouding

Optical Character Recognition

Bekijk ook de blokken van

Sales & Marketing

Toe aan een nieuwe, servicegerichte
kijk op automatisering?

Rick vertelt je graag meer