Boekhouding

Boekhouding Multi Company

Functieoverzicht voor
Boekhouding Multi Company

  • NCentraal financieel beheer
  • N Flexibele rapportagemogelijkheden
  • NGeavanceerde intercompany transacties
  • NSchaalbare en aanpasbare architectuur
  • NConsolidatie van financiële rapporten

Blokken

Boekhouding

Boekhouding Multi Company

Overzicht & inzicht in je ondernemingen

In een zakelijke omgeving waarin diversificatie en uitbreiding vaak de norm zijn, speelt een effectieve boekhouding voor meerdere bedrijven een cruciale rol. Microsoft Business Central biedt bedrijven die actief zijn in verschillende entiteiten of dochterondernemingen een geïntegreerde oplossing voor multi-company boekhouding. Dit stelt organisaties in staat om te profiteren van verschillende voordelen, zoals gecentraliseerd financieel beheer, gestroomlijnde rapportage en verbeterde operationele efficiëntie over diverse bedrijfseenheden heen.

Belangrijkste functionaliteiten

Multi-Company boekhouding
K
(

Ondersteunt naadloze integratie van boekhoudprocessen over meerdere bedrijfseenheden, waardoor een gecentraliseerd overzicht ontstaat.

Consolidatie van grootboeken
K
(

Faciliteert de consolidatie van grootboekrekeningen voor een geconsolideerd beeld van financiële activiteiten op bedrijfsniveau.

Geavanceerde intercompany transacties
K
(

Beheert complexe intercompany transacties met geavanceerde functies voor nauwkeurige afstemming en rapportage.

Flexibele rapportagemogelijkheden
K
(

Biedt flexibele rapportage-opties voor het genereren van aangepaste rapporten die voldoen aan de specifieke behoeften van elke bedrijfseenheid.

Schaalbare en aanpasbare architectuur
K
(

Schaalbare en aanpasbare architectuur die meegroeit met de behoeften van groeiende organisaties met meerdere bedrijfseenheden.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf

Met Boekhouding Multi Company van Microsoft Business Central kunnen organisaties met meerdere bedrijfseenheden genieten van geïntegreerd en gestroomlijnd financieel beheer, wat bijdraagt aan een consistente en transparante boekhouding over de gehele organisatie.

N

Centraal financieel beheer

Geeft bedrijven de mogelijkheid om financiële gegevens centraal te beheren, wat resulteert in een uniforme en consistente boekhouding over alle bedrijfseenheden.

N

Efficiënte gegevensuitwisseling

Vereenvoudigt en versnelt de uitwisseling van financiële gegevens tussen verschillende bedrijfseenheden, waardoor de operationele efficiëntie wordt verhoogd.

N

Consolidatie van financiële rapporten

Vergemakkelijkt de consolidatie van financiële rapporten voor een holistisch overzicht van de financiële gezondheid van het gehele bedrijf.

N

Flexibele toegangsrechten

Biedt de mogelijkheid om specifieke toegangsrechten toe te wijzen aan gebruikers op basis van de bedrijfseenheid, zodat gevoelige informatie beveiligd blijft.

N

Gestandaardiseerde processen

Implementeert gestandaardiseerde boekhoudprocessen over alle bedrijfseenheden heen, wat leidt tot consistentie en naleving van bedrijfsstandaarden.

Deze bedrijven gingen
je voor met deze oplossing

Ontdek alle blokken van Boekhouding

Boekhouding

Boekhouding Nederland

Boekhouding

Boekhouding Internationaal

Boekhouding

Boekhouding Control

Boekhouding

Optical Character Recognition

Bekijk ook de blokken van

Sales & Marketing

Meer weten over onze blokken?

Rick vertelt je graag meer. Plan nu een kennismaking in.