a

Boekhouding

Boekhouding OCR

Functieoverzicht voor
Boekhouding OCR

  • NAutomatische tekstherkenning
  • NGeavanceerde taalondersteuning
  • NConfiguratie van data-extractie
  • NBeveiligde opslag van gegevens
  • NFlexibiliteit in documenttypes

Blokken

Boekhouding

Boekhouding OCR

Zet gemakkelijk je documenten om

De Optical Character Recognition (OCR)-applicatie van Microsoft Business Central biedt geavanceerde functionaliteiten om gedrukte of handgeschreven tekst automatisch te detecteren, herkennen en om te zetten naar digitale tekst. Hierdoor kunnen organisaties profiteren van efficiënte gegevensinvoer, verbeterde nauwkeurigheid en geoptimaliseerde documentverwerking.

Belangrijkste functionaliteiten

Automatische tekstherkenning
K
(

Detecteert automatisch tekst in afbeeldingen, gescande documenten of foto's en converteert deze naar digitale tekst.

Geavanceerde taalondersteuning
K
(

Ondersteunt meerdere talen, waardoor internationale organisaties kunnen profiteren van accurate tekstherkenning ongeacht de taal.

Documentclassificatie
K
(

Classificeert documenten op basis van de geëxtraheerde tekst, wat handig is voor het organiseren en categoriseren van documenten binnen het systeem.

Integratie met workflowprocessen:
K
(

Integreert naadloos met de workflowprocessen binnen Microsoft Dynamics 365, waardoor geautomatiseerde en gestroomlijnde bedrijfsprocessen ontstaan.

Beveiligde opslag van gegevens
K
(

Garandeert de beveiligde opslag van geëxtraheerde tekstgegevens in overeenstemming met de gegevensbeveiligingsnormen binnen Microsoft Dynamics 365.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf

Met Optical Character Recognition (OCR) kunnen organisaties profiteren van geautomatiseerde tekstherkenning en gegevensintegratie, wat leidt tot verbeterde efficiëntie, nauwkeurigheid en toegankelijkheid van informatie.

N

Verbeterde data-integratie

Optimaliseert de integratie van data door tekst automatisch te extraheren en te integreren in Microsoft Dynamics 365, waardoor handmatige invoer wordt verminderd.

N

Tijdsbesparing

Bespaart kostbare tijd door het automatisch lezen en verwerken van tekst, wat resulteert in een versnelde documentverwerking en informatie-extractie.

N

Nauwkeurigheid en eliminatie van fouten

Verhoogt de nauwkeurigheid van gegevensinvoer door de eliminatie van fouten die vaak voorkomen bij handmatige invoer van tekstinformatie.

N

Flexibiliteit in documenttypes

Ondersteunt een breed scala aan documenttypes en formaten, waardoor organisaties flexibel kunnen omgaan met diverse zakelijke documenten.

N

Verbeterde zoekfunctionaliteit

Verbetert de zoekfunctionaliteit binnen Microsoft Dynamics 365 door documenten doorzoekbaar te maken op basis van geëxtraheerde tekst, waardoor informatie gemakkelijker toegankelijk wordt.

Deze bedrijven gingen
je voor met deze oplossing

Ontdek alle blokken van Boekhouding

Boekhouding

Boekhouding Nederland

Boekhouding

Boekhouding Internationaal

Boekhouding

Boekhouding Control

boekhouding

Boekhouding Multi Company

Bekijk ook de blokken van

Sales & Marketing

Toe aan een nieuwe, servicegerichte
kijk op automatisering?

Rick vertelt je graag meer