a

E-commerce

B2B Webshop

Functieoverzicht voor
B2B Webshop

  • NGeavanceerde prijsafspraken
  • NBedrijfsaccountbeheer
  • NOrderconfiguratie op maat
  • NCentraal orderbeheer
  • NMeerdere betaal- en facturatiemogelijkheden
  • NBulkbestellingen en aangepaste catalogi

Blokken

E-commerce

B2B Webshop

Beheer & verbeter jouw
B2B-verkoopkanalen 

B2B Webshop biedt bedrijven een krachtige oplossing om hun B2B-verkoopkanalen te beheren en te verbeteren. Deze module fungeert als een geïntegreerde webshop die is afgestemd op de specifieke behoeften van B2B-klanten, waardoor bedrijven efficiënter kunnen opereren en de klanttevredenheid kunnen vergroten. 

Met geavanceerde prijsinstellingen, bedrijfsaccountbeheer en flexibele orderconfiguratie draagt deze module bij aan een efficiëntere B2B-interactie en verbeterde klanttevredenheid.

Belangrijkste functionaliteiten

Orderconfiguratie op maat
K
(

B2B-klanten kunnen orders op maat configureren, rekening houdend met hun specifieke vereisten, zoals aangepaste specificaties, verpakkingsopties en leveringsvoorkeuren.

Snelle herhaalbestellingen
K
(

B2B-klanten kunnen eenvoudig herhaalbestellingen plaatsen op basis van eerder geplaatste orders, waardoor het bestelproces wordt versneld en fouten worden verminderd.

Productconfiguratie en variaties
K
(

B2B-klanten kunnen producten configureren op basis van hun specifieke behoeften, inclusief opties, varianten en aanpassingen, wat resulteert in een gepersonaliseerde aankoopervaring.

Veilige en gepersonaliseerde toegang
K
(

B2B Wehshop waarborgt veilige toegang tot het B2B-portaal, met beveiligde accounts en autorisatieniveaus voor verschillende gebruikers binnen een organisatie.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf

B2B Webshop is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het opzetten en beheren van B2B-verkoopkanalen. Van complexe prijsstructuren tot orderbeheer op bedrijfsniveau, biedt deze module functies die specifiek zijn afgestemd op de vereisten van B2B-klanten.

N

Geavanceerde prijsafspraken

Bedrijven kunnen complexe prijsafspraken en kortingen configureren op basis van klantsegmenten, ordergrootte, en contractuele overeenkomsten, waardoor ze flexibel kunnen inspelen op de behoeften van verschillende B2B-klanten.

N

Bedrijfsaccountbeheer

De module ondersteunt de creatie en het beheer van bedrijfsaccounts, waarbij verschillende gebruikers binnen een organisatie toegang hebben tot specifieke functionaliteiten, zoals orderbeheer en rapportage.

N

Centraal orderbeheer

Bedrijven hebben een geconsolideerd overzicht van alle B2B-orders, waardoor ze efficiënt orderbeheer op bedrijfsniveau kunnen uitvoeren en de orderafhandeling kunnen optimaliseren.

N

Meerdere betaal- en facturatiemogelijkheden

De module ondersteunt diverse betaal- en facturatiemogelijkheden die passen bij de complexiteit van B2B-transacties, zoals facturering op rekening en termijnbetalingen

N

Toegang tot uitgebreide productinformatie

B2B-klanten hebben toegang tot uitgebreide productinformatie, inclusief technische specificaties, datasheets en andere relevante documentatie die hen helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Deze bedrijven gingen
je voor met deze oplossing

Ontdek alle blokken van E-commerce

E-commerce

Klantportaal

E-commerce

Koppeling Shopify

E-commerce

Koppeling Magento

E-commerce

Koppeling WooCommerce

E-commerce

Koppeling CloudSuite

E-commerce

Koppeling Channel Engine

Bekijk ook de blokken van

Projectbeheer

Toe aan een nieuwe, servicegerichte
kijk op automatisering?

Rick vertelt je graag meer