a

E-commerce

Koppeling Magento

Functieoverzicht voor
Koppeling Magento

  • NGecentraliseerd productbeheer
  • NReal-time voorraadbeheer
  • NAutomatische orderverwerking
  • NPrijs- en kortingsconsistentie
  • NOrderstatus en verzendupdates
  • NGemakkelijke implementatie

Blokken

E-commerce

Koppeling Magento

Naadloze integratie
met Magento

Koppeling Magento biedt bedrijven een geavanceerde oplossing om hun Magento-webshop te integreren met het centrale bedrijfssysteem. Deze module fungeert als een krachtige verbinding tussen beide platforms, waardoor bedrijven hun E-commerce activiteiten efficiënter kunnen beheren en een naadloze ervaring kunnen bieden aan klanten. 

Met gestroomlijnd productbeheer, real-time voorraadbeheer en geautomatiseerde orderverwerking draagt deze module bij aan een verbeterde efficiëntie en een naadloze online winkelervaring voor klanten.

Belangrijkste functionaliteiten

Orderstatus en verzendupdates
K
(

Bestellingen die via de Magento-webshop worden geplaatst, worden automatisch geïntegreerd in Microsoft Business Central voor verdere verwerking. Dit minimaliseert handmatige taken en verhoogt de snelheid van orderafhandeling.

Klantgegevens synchronisatie
K
(

Klantinformatie, inclusief nieuwe registraties en wijzigingen, wordt automatisch gesynchroniseerd tussen beide systemen, wat zorgt voor een uniforme en bijgewerkte klantendatabase.

Gedetailleerde rapportage
K
(

Koppeling Magento biedt gedetailleerde rapportagemogelijkheden, waarmee bedrijven inzicht krijgen in de prestaties van hun Magento-webshop, inclusief verkoopcijfers, populaire producten en klantgedrag.

Schaalbaarheid
K
(

Bedrijven kunnen eenvoudig opschalen met de groei van hun E-commerce activiteiten, aangezien de module is ontworpen om te voldoen aan de schaalbaarheidsbehoeften van groeiende bedrijven.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf

Koppeling Magento is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het naadloos integreren van hun Magento-webshop met Microsoft Business Central. Van productinformatie tot orderbeheer, biedt deze module een gestroomlijnde synchronisatie tussen beide systemen.

N

Gecentraliseerd productbeheer

Bedrijven kunnen productinformatie centraal beheren in Microsoft Business Central, wat automatisch wordt gesynchroniseerd met de Magento-webshop. Hierdoor blijft productinformatie consistent en wordt dubbele data-invoer voorkomen.

N

Real-time voorraadbeheer

Voorraadniveaus worden real-time gesynchroniseerd tussen Microsoft Business Central en Magento, waardoor bedrijven altijd een nauwkeurig overzicht hebben van beschikbare producten en voorkomen dat klanten producten bestellen die niet op voorraad zijn.

N

Automatische orderverwerking

Bestellingen die via de Magento-webshop worden geplaatst, worden automatisch geïntegreerd in Microsoft Business Central voor verdere verwerking. Dit minimaliseert handmatige taken en verhoogt de snelheid van orderafhandeling.

N

Prijs- en kortingsconsistentie

Prijsinformatie en kortingen worden consistent gehouden tussen Microsoft Business Central en Magento, waardoor klanten altijd de juiste prijsinformatie ontvangen, ongeacht het platform dat ze gebruiken.

N

Gemakkelijke implementatie

De koppeling tussen Magento en Microsoft Business Central kan eenvoudig worden geïmplementeerd, met minimale verstoring van bestaande processen.

Deze bedrijven gingen
je voor met deze oplossing

Ontdek alle blokken van E-commerce

E-commerce

Klantportaal

E-commerce

B2B Webshop

E-commerce

Koppeling Shopify

E-commerce

Koppeling WooCommerce

E-commerce

Koppeling CloudSuite

E-commerce

Koppeling Channel Engine

Bekijk ook de blokken van

Projectbeheer

Toe aan een nieuwe, servicegerichte
kijk op automatisering?

Rick vertelt je graag meer