a

E-commerce

Koppeling Shopify

Functieoverzicht voor
Koppeling Shopify

  • NGecentraliseerd productbeheer
  • NReal-time voorraadbeheer
  • NAutomatische orderverwerking
  • NPrijs- en kortingsconsistentie
  • NOrderstatus en verzendupdates
  • NGemakkelijke implementatie

Blokken

E-commerce

Koppeling Shopify

Naadloze integratie
met Shopify

Koppeling Shopify biedt bedrijven een naadloze integratie tussen hun E-commerce activiteiten op Shopify en het centrale bedrijfssysteem. Deze module fungeert als een krachtige brug tussen beide platforms, waardoor bedrijven efficiënter kunnen werken en een geïntegreerde E-commerce ervaring kunnen bieden. 

Met gestroomlijnd productbeheer, real-time voorraadbeheer en geautomatiseerde orderverwerking draagt deze module bij aan een verbeterde efficiëntie en een naadloze online winkelervaring voor klanten.

Belangrijkste functionaliteiten

Orderstatus en verzendupdates
K
(

Klanten ontvangen automatische updates over orderstatussen en verzendingen, wat zorgt voor transparantie en klanttevredenheid bevordert.

Klantgegevens synchronisatie
K
(

Klantinformatie, inclusief nieuwe registraties en wijzigingen, wordt automatisch gesynchroniseerd tussen beide systemen, wat zorgt voor een uniforme en bijgewerkte klantendatabase.

Gedetailleerde rapportage
K
(

Koppeling Shopify biedt gedetailleerde rapportagemogelijkheden, waarmee bedrijven inzicht krijgen in de prestaties van hun Shopify-webshop, inclusief verkoopcijfers, populaire producten en klantgedrag.

Schaalbaarheid
K
(

Bedrijven kunnen eenvoudig opschalen met de groei van hun E-commerce activiteiten, aangezien de module is ontworpen om te voldoen aan de schaalbaarheidsbehoeften van groeiende bedrijven.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf

Koppeling Shopify is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het naadloos integreren van hun Shopify-webshop met Microsoft Business Central. Van productinformatie tot orderbeheer, biedt deze module een gestroomlijnde synchronisatie tussen beide systemen.

N

Gecentraliseerd productbeheer

Koppeling Shopify maakt het mogelijk om productinformatie centraal te beheren in Microsoft Business Central, wat automatisch wordt gesynchroniseerd met de Shopify-webshop. Hierdoor wordt dubbele data-invoer voorkomen en blijft productinformatie consistent.

N

Real-time voorraadbeheer

Voorraadniveaus worden real-time gesynchroniseerd tussen Microsoft Business Central en Shopify, waardoor bedrijven een nauwkeurig overzicht hebben van beschikbare producten en voorkomen dat klanten producten bestellen die niet op voorraad zijn.

N

Automatische orderverwerking

Bestellingen die via de Shopify-webshop worden geplaatst, worden automatisch geïntegreerd in Microsoft Business Central voor verdere verwerking. Dit minimaliseert handmatige taken en verhoogt de snelheid van orderafhandeling.

N

Prijs- en kortingsconsistentie

Prijsinformatie en kortingen worden consistent gehouden tussen Microsoft Business Central en Shopify, waardoor klanten altijd de juiste prijsinformatie ontvangen, ongeacht het platform dat ze gebruiken.

N

Gemakkelijke implementatie

De koppeling tussen Shopify en Microsoft Business Central kan eenvoudig worden geïmplementeerd, met minimale verstoring van bestaande processen.

Deze bedrijven gingen
je voor met deze oplossing

Ontdek alle blokken van E-commerce

E-commerce

Klantportaal

E-commerce

B2B Webshop

E-commerce

Koppeling Magento

E-commerce

Koppeling WooCommerce

E-commerce

Koppeling CloudSuite

E-commerce

Koppeling Channel Engine

Bekijk ook de blokken van

Projectbeheer

Toe aan een nieuwe, servicegerichte
kijk op automatisering?

Rick vertelt je graag meer