a

Handel

Artikelbeheer

Functieoverzicht voor
Artikelbeheer

  • NCentrale hub voor artikelinformatie
  • NNauwkeurige voorraadbeheer
  • NEenvoudige integratie met verkoop en inkoop
  • NNauwkeurige voorraadvoorspellingen
  • NSnellere orderverwerking
  • NKlantgerichte productpresentatie

Blokken

Handel

Artikelbeheer

Georganiseerde artikelinformatie

In het hedendaagse bedrijfsklimaat, waar dynamiek en concurrentie hoogtij vieren, vormt het doeltreffend beheren van artikelinformatie een essentiële pijler voor het succes van ondernemingen. Artikelbeheer biedt een geavanceerde oplossing die verder reikt dan louter het organiseren van productgegevens. Deze module fungeert als een centrale en veelzijdige hub, waarin bedrijven hun volledige assortiment op een gestructureerde en efficiënte manier kunnen beheren. 

Belangrijkste functionaliteiten

Centrale hub voor artikelinformatie
K
(

Artikelbeheer dient als een centrale bron waarin alle relevante informatie met betrekking tot producten en diensten wordt opgeslagen en beheerd. Dit omvat productomschrijvingen, prijzen, voorraadniveaus en leveranciersinformatie.

Nauwkeurige voorraadbeheer
K
(

Door gedetailleerde informatie over artikelen bij te houden, biedt de module bedrijven de mogelijkheid om voorraadniveaus nauwkeurig te beheren. Dit voorkomt overvoorraad en tekorten, waardoor de operationele efficiëntie wordt verhoogd.

Prijsstrategieën en kortingen
K
(

Het systeem ondersteunt dynamische prijsstrategieën en het beheer van kortingen, waardoor bedrijven flexibel kunnen inspelen op marktfluctuaties en concurrentiedruk.

Eenvoudige integratie met verkoop en inkoop
K
(

Artikelbeheer integreert naadloos met verkoop- en inkoopprocessen, wat zorgt voor een consistente informatieflow tussen verschillende bedrijfsafdelingen.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf

Artikelbeheer biedt bedrijven een geïntegreerde oplossing om artikelgerelateerde processen te optimaliseren. Hierdoor kunnen ze niet alleen nauwkeuriger werken en efficiënter opereren, maar ook de algehele klanttevredenheid verbeteren.

N

Nauwkeurige voorraadvoorspellingen

Gedetailleerde artikelinformatie stelt bedrijven in staat om nauwkeurige voorraadvoorspellingen te doen, wat leidt tot een optimale voorraadpositie en verminderde kosten.

N

Snellere orderverwerking

Door geïntegreerde artikelinformatie kunnen verkooporders snel en nauwkeurig worden verwerkt, wat resulteert in verbeterde klanttevredenheid en efficiëntie.

N

Klantgerichte productpresentatie

Met goed beheerde artikelinformatie kunnen bedrijven producten beter presenteren aan klanten, waardoor het koopbeslissingsproces wordt vergemakkelijkt.

N

Flexibele prijsstelling

Dynamische prijsstrategieën stellen bedrijven in staat om flexibel in te spelen op markttrends en concurrentie, waardoor winstgevendheid wordt gemaximaliseerd.

N

Operationele consistentie

Een uniforme informatieflow tussen verkoop, inkoop en voorraadbeheer zorgt voor operationele consistentie en vermindert fouten in gegevensinvoer.

Deze bedrijven gingen
je voor met deze oplossing

Ontdek alle blokken van Handel

Handel

Inkoop

Handel

PIM (Product Information Management)

Handel

Planning

Handel

Verkoop

Handel

POS (Point of sale)

Bekijk ook de blokken van

Productie

Toe aan een nieuwe, servicegerichte
kijk op automatisering?

Rick vertelt je graag meer