a

Handel

PIM (Product Information Management)

Functieoverzicht voor
PIM

  • NCompleet overzicht van productinformatie
  • NEfficiënt beheer van productattributen
  • NMultichannel distributie
  • NVerbeterde productpresentatie
  • NNauwkeurige en tijdige productupdates
  • NVerhoogde operationele efficiëntie

Blokken

Handel

PIM (Product Information Management)

Overzicht en inzicht in productinformatie

In het snel evoluerende zakelijke landschap van vandaag is het doeltreffend beheren van productinformatie niet alleen een noodzaak, maar een cruciale factor voor het succes van ondernemingen. PIM (Product Information Management) is het antwoord voor deze uitdagingen. Deze module overstijgt de traditionele benaderingen van productbeheer door te fungeren als een centrale hub voor het verzamelen, organiseren en verrijken van uitgebreide productinformatie.

Belangrijkste functionaliteiten

Compleet overzicht van productinformatie
K
(

PIM biedt bedrijven een allesomvattend overzicht van productinformatie, inclusief gedetailleerde specificaties, afbeeldingen, prijzen, en andere relevante gegevens. Hierdoor ontstaat een georganiseerde en gestandaardiseerde bron van informatie.

Centrale opslag voor uniformiteit
K
(

Bedrijven kunnen alle productgerelateerde informatie centraliseren, wat bijdraagt aan uniformiteit en consistentie in de presentatie van producten, zowel intern als extern.

Efficiënt beheer van productattributen
K
(

Met de mogelijkheid om productattributen zoals maat, kleur, gewicht en meer te beheren, kunnen bedrijven flexibel inspelen op variërende klantbehoeften en markteisen.

Multichannel distributie
K
(

PIM vergemakkelijkt een vlotte multichannel distributie van productinformatie. Bedrijven kunnen eenvoudig productgegevens synchroniseren over verschillende verkoopkanalen en marktplaatsen.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf

PIM biedt bedrijven een strategische troef om hun productinformatie te beheren en te benutten als een waardevolle bron voor groei en klantgerichtheid. Door de centralisatie en optimalisatie van productinformatie stelt deze module bedrijven in staat om flexibel en concurrerend te opereren in een snel veranderende marktomgeving.

N

Verbeterde productpresentatie

Met geoptimaliseerde productinformatie kunnen bedrijven producten aantrekkelijker presenteren aan klanten, wat de koopervaring verbetert.

N

Nauwkeurige en tijdige productupdates

Bedrijven kunnen snel en nauwkeurig productupdates doorvoeren, waardoor klanten altijd toegang hebben tot de meest actuele informatie.

N

Verhoogde operationele efficiëntie

Een gestroomlijnde productinformatiebeheer bevordert de operationele efficiëntie door het verminderen van fouten en dubbel werk in het gegevensbeheer.

N

Betere besluitvorming

PIM biedt inzichtelijke rapporten en analyses, waardoor bedrijven beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen op basis van actuele productgegevens.

N

Klantgerichte productervaring

Klanten profiteren van een consistentie in productinformatie, wat bijdraagt aan een betrouwbare en vertrouwenwekkende winkelervaring.

Deze bedrijven gingen
je voor met deze oplossing

Ontdek alle blokken van Handel

Handel

Inkoop

Handel

Artikelbeheer

Handel

Planning

Handel

Verkoop

Handel

POS (Point of sale)

Bekijk ook de blokken van

Productie

Toe aan een nieuwe, servicegerichte
kijk op automatisering?

Rick vertelt je graag meer