a

HRM (Human Resource Management)

Kwalificaties

Functieoverzicht voor
Kwalificaties

  • NVaardigheden en competenties
  • NVervaldatums en vernieuwing
  • NKwalificatiebeoordeling
  • NKoppeling met trainingen
  • NIntegratie met werving en selectie
  • NVeilige opslag van documentatie

Blokken

HRM (Human Resource Management)

Kwalificaties

Beheer & volg teamkwalificaties

Kwalificaties is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het beheren en volgen van de kwalificaties van hun medewerkers. Door nauwkeurige registratie, automatische vernieuwingsherinneringen en integratie met trainingen, ondersteunt deze module bedrijven bij het optimaliseren van hun personeelsbeheer en het voldoen aan normen en regelgeving.

Door nauwkeurige registratie, automatische vernieuwingsherinneringen en integratie met trainingen, ondersteunt deze module bedrijven bij het optimaliseren van hun personeelsbeheer en het voldoen aan normen en regelgeving.

 

Belangrijkste functionaliteiten

Kwalificatie registratie
K
(

Bedrijven kunnen gemakkelijk kwalificaties van medewerkers registreren, waaronder opleidingen, certificaten en behaalde diploma's. Dit biedt een georganiseerd overzicht van de verworven kwalificaties.

Compliance met industrienormen
K
(

Bedrijven kunnen eenvoudig voldoen aan industrienormen en regelgeving door ervoor te zorgen dat medewerkers de vereiste kwalificaties en certificeringen behouden.

Veilige opslag van documentatie
K
(

Documenten zoals certificaten en kwalificatiebewijzen kunnen veilig worden opgeslagen in de module, waardoor bedrijven altijd toegang hebben tot relevante documentatie.

Rapportage en analyse
K
(

Geavanceerde rapportagemogelijkheden stellen bedrijven in staat om inzicht te krijgen in de kwalificatiestatus van hun personeel. Dit kan worden gebruikt voor strategische personeelsplanning.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf

Kwalificaies biedt bedrijven een geïntegreerde oplossing om kwalificaties van medewerkers effectief te beheren en te volgen. Deze module fungeert als een centraal instrument waarmee bedrijven de kwalificaties, vaardigheden en certificaten van hun personeel kunnen registreren en bewaken. 

N

Vaardigheden en competenties

Kwalificaties stelt bedrijven in staat om specifieke vaardigheden en competenties van medewerkers vast te leggen, waardoor ze de juiste talenten kunnen inzetten op relevante taken.

N

Kwalificatiebeoordeling

De module ondersteunt het periodiek beoordelen van kwalificaties en vaardigheden, waardoor bedrijven de ontwikkeling van medewerkers kunnen stimuleren en gerichte trainingen kunnen aanbieden.

N

Vervaldatums en vernieuwing

Bedrijven kunnen vervaldatums instellen voor kwalificaties en certificaten, waardoor automatische herinneringen worden gegenereerd voor vernieuwing en naleving van normen.

N

Koppeling met trainingen

Kwalificaties integreert met trainingsprogramma’s, waardoor bedrijven direct inzicht hebben in welke kwalificaties nodig zijn voor specifieke functies en trainingen kunnen aanbieden om deze te behalen.

N

Integratie met werving en selectie

De module kan worden geïntegreerd met werving- en selectieprocessen, zodat bedrijven bij het aannemen van nieuw personeel snel inzicht hebben in hun kwalificaties.

Deze bedrijven gingen
je voor met deze oplossing

Ontdek alle blokken van HRM

HRM

Medewerkers

HRM

Tijdsregistratie

HRM

Salaris

HRM

Verzuim

Bekijk ook de blokken van

E-commerce

Toe aan een nieuwe, servicegerichte
kijk op automatisering?

Rick vertelt je graag meer