a

HRM (Human Resource Management)

Medewerkers

Functieoverzicht voor
Medewerkers

  • NBasisinformatie beheer
  • NPersoonlijke ontwikkeling
  • NCompensatie en voordelen
  • NVerlofbeheer
  • NEmployee Self-Service (ESS)
  • NIntegratie met Payroll

Blokken

HRM (Human Resource Management)

Medewerkers

Beheer & bevorder teamprestaties

Medewekers biedt bedrijven een geïntegreerde oplossing om het beheer van medewerkers te stroomlijnen. Deze module fungeert als een centrale hub waarmee bedrijven medewerkersinformatie kunnen beheren, prestaties kunnen volgen en de betrokkenheid van het personeel kunnen bevorderen.

Door het centraliseren van medewerkersinformatie, ondersteunen van persoonlijke ontwikkeling en het bevorderen van prestatiebeheer, draagt deze module bij aan het creëren van een effectieve en georganiseerde HR-omgeving.

Belangrijkste functionaliteiten

Basisinformatie beheer
K
(

Bedrijven kunnen eenvoudig en centraal basisinformatie van medewerkers beheren, waaronder contactgegevens, functietitels, afdelingsindeling en arbeidscontractdetails.

Prestatiebeheer
K
(

Bedrijven kunnen prestatiegerelateerde informatie vastleggen, zoals doelstellingen, beoordelingen en ontwikkelingsplannen. Dit ondersteunt het stimuleren van prestaties en betrokkenheid.

Documentatie en archivering
K
(

Bedrijven kunnen documentatie zoals arbeidscontracten, functioneringsgesprekken en andere belangrijke HR-documenten centraal archiveren.

Compliance en wetgeving
K
(

Medewerkers helpt bedrijven bij het voldoen aan wet- en regelgeving met betrekking tot personeelsadministratie, arbeidsvoorwaarden en belastingaangiften.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf

Medewerkers is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het effectief beheren van alle aspecten met betrekking tot hun personeelsbestand. Van basisinformatie tot prestatiebeheer.

N

Persoonlijke ontwikkeling

De module ondersteunt het bijhouden van de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, waaronder behaalde diploma’s, certificaten en trainingen. Dit draagt bij aan het bevorderen van vaardigheden binnen het team.

N

Compensatie en voordelen

Bedrijven kunnen compensatiegegevens en secundaire arbeidsvoorwaarden beheren, inclusief salarissen, bonussen, verzekeringen en andere voordelen.

N

Integratie met Payroll

Medewerkers integreert naadloos met de payroll-functionaliteit binnen Microsoft Business Central, wat zorgt voor een gestroomlijnde verwerking van salarisadministratie en belastingen.

N

Employee Self-Service (ESS)

Medewerkers kunnen gebruikmaken van self-servicefuncties om hun persoonlijke gegevens bij te werken, verlof aan te vragen en toegang te krijgen tot relevante HR-informatie.

N

Teamstructuur en organigram

De module ondersteunt het bijhouden van de teamstructuur en creëert dynamische organigrammen om de hiërarchie en onderlinge relaties binnen de organisatie te visualiseren.

N

Verlofbeheer

De module faciliteert het eenvoudige beheer van verlofaanvragen, vakantiedagen en andere afwezigheidsgerelateerde zaken. Dit helpt bij het plannen van personeelsbezetting.

Deze bedrijven gingen
je voor met deze oplossing

Ontdek alle blokken van HRM

HRM

Tijdsregistratie

HRM

Kwalificaties

HRM

Salaris

HRM

Verzuim

Bekijk ook de blokken van

E-commerce

Toe aan een nieuwe, servicegerichte
kijk op automatisering?

Rick vertelt je graag meer