a

HRM (Human Resource Management)

Tijdsregistratie

Functieoverzicht voor
Tijdsregistratie

  • NNauwkeurige urenregistratie
  • NProjectgerichte tijdsregistratie
  • NFlexibele in- en uitklokopties
  • NVerlofregistratie
  • NGoedkeuringsworkflows
  • NIntegratie met Payroll

Blokken

HRM (Human Resource Management)

Tijdsregistratie

Optimaliseer tijdsbeheer

Tijdsregistratie biedt bedrijven een geavanceerde oplossing voor het beheren en registreren van werktijden. Deze module fungeert als een centrale tool waarmee bedrijven nauwkeurig de werktijden van medewerkers kunnen vastleggen, waardoor het tijdsbeheer wordt gestroomlijnd en geoptimaliseerd. 

Door nauwkeurige urenregistratie, flexibele in- en uitklokopties en integratie met payroll, draagt deze module bij aan een efficiënt tijdsbeheer en ondersteunt het bedrijven bij het voldoen aan arbeidsnormen.

Belangrijkste functionaliteiten

Overzichtelijke planning
K
(

Bedrijven kunnen de tijdsregistratie gebruiken om een overzichtelijke planning te maken, waarbij ze rekening houden met de beschikbaarheid en werktijden van medewerkers.

Integratie met payroll
K
(

Tijdsregistratie integreert naadloos met de payroll-functionaliteit binnen Microsoft Business Central. Hierdoor wordt een geautomatiseerde en accurate verwerking van salarisadministratie mogelijk.

Rapportage en analyse
K
(

Geavanceerde rapportagemogelijkheden stellen bedrijven in staat om inzicht te krijgen in arbeidskosten, productiviteit en efficiëntie op basis van tijdsregistratiedata.

Compliance en arbeidswetgeving
K
(

De module helpt bedrijven bij het voldoen aan arbeidswetgeving door het bijhouden van werktijden en het genereren van rapporten voor nalevingsdoeleinden.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf

Tijdsregistratie is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het nauwkeurig vastleggen en beheren van werktijden van hun medewerkers. Van in- en uitklokken tot projectgerelateerde urenregistratie, biedt deze module een uitgebreide oplossing.

N

Nauwkeurige urenregistratie

Medewerkers kunnen hun werktijden nauwkeurig registreren, of het nu gaat om standaard werkuren, overuren of specifieke projecturen. Dit zorgt voor een gedetailleerd overzicht van de gewerkte uren.

N

Projectgerichte tijdsregistratie

Tijdsregistratie ondersteunt het koppelen van gewerkte uren aan specifieke projecten of taken. Hierdoor kunnen bedrijven de ureninzet per project efficiënt beheren en factureren.

N

Goedkeuringsworkflows

De module ondersteunt workflows voor het goedkeuren van ingediende uren en verlofaanvragen, wat de nauwkeurigheid en consistentie bevordert.

N

Flexibele in- en uitklokopties

Medewerkers kunnen eenvoudig in- en uitklokken, zowel op locatie als op afstand. Dit biedt flexibiliteit voor bedrijven met diverse werkomstandigheden.

N

Verlofregistratie

Tijdsregistratie integreert verlofregistratie, waardoor bedrijven een overzicht hebben van verlofaanvragen, resterende verlofdagen en afwezigheidsinformatie.

Deze bedrijven gingen
je voor met deze oplossing

Ontdek alle blokken van HRM

HRM

Medewerkers

HRM

Kwalificaties

HRM

Salaris

HRM

Verzuim

Bekijk ook de blokken van

E-commerce

Toe aan een nieuwe, servicegerichte
kijk op automatisering?

Rick vertelt je graag meer