a

HRM (Human Resource Management)

Verzuim

Functieoverzicht voor
Verzuim

  • NSnelle registratie van ziekmeldingen
  • NVerzuimanalyse en rapportage
  • NIntegratie met HR-processen
  • NVerzuimpreventie interventies
  • NCommunicatie en notificaties
  • NDossiervorming

Blokken

HRM (Human Resource Management)

Verzuim

Bevorder een gezonde werkomgeving

Verzuim is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het proactief beheren van verzuim binnen hun organisatie. Van registratie van ziekmeldingen tot trendanalyse en terugkeer naar werk, biedt deze module een holistische oplossing.

Door snelle registratie, gedetailleerde analyses en gerichte interventies draagt deze module bij aan het verminderen van verzuimkosten en het bevorderen van een gezonde werkomgeving.

Belangrijkste functionaliteiten

Integratie met HR-processen
K
(

Verzuim integreert naadloos met andere HR-processen, zoals personeelsadministratie en salarisadministratie, waardoor een gestroomlijnde gegevensuitwisseling ontstaat.

Dossiervorming
K
(

Bedrijven kunnen uitgebreide dossiers aanleggen voor elk verzuimgeval, inclusief medische verklaringen, communicatiehistorie en genomen acties.

Privacy
K
(

Verzuim waarborgt de privacy van medewerkers en voldoet aan privacywetgeving door veilige opslag en verwerking van verzuimgerelateerde gegevens.

Wettelijke compliance
K
(

De module ondersteunt bedrijven bij het voldoen aan wettelijke vereisten met betrekking tot verzuimregistratie en rapportage, waardoor juridische risico's worden verminderd.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf

Verzuim biedt bedrijven een geïntegreerde oplossing voor het effectief beheren en monitoren van verzuim van medewerkers. Deze module fungeert als een centrale hub waarmee bedrijven verzuimgegevens kunnen registreren, analyses kunnen uitvoeren en gerichte interventies kunnen implementeren. 

N

Snelle registratie van ziekmeldingen

Bedrijven kunnen ziekmeldingen snel en efficiënt registreren, waardoor een nauwkeurig overzicht ontstaat van afwezigheden door ziekte.

N

Verzuimanalyse en rapportage

Geavanceerde rapportagemogelijkheden stellen bedrijven in staat om trends in verzuim te analyseren, waardoor ze inzicht krijgen in patronen, frequentie en duur van ziekteverlof.

N

Terugkeer naar werkprocessen

Bedrijven kunnen gestructureerde terugkeer naar werkprocessen implementeren, waaronder het opstellen van re-integratieplannen en communicatie met arbodiensten.

N

Verzuimpreventie interventies

Door middel van gegevensanalyse kunnen bedrijven gerichte interventies implementeren om verzuim te voorkomen, zoals gezondheidsprogramma’s, ergonomische aanpassingen en flexibele werkregelingen.

N

Communicatie en notificaties

De module ondersteunt geautomatiseerde communicatie en notificaties met betrekking tot verzuim, waardoor HR-teams en leidinggevenden tijdig op de hoogte worden gesteld van ziekmeldingen.

N

Gebruikersvriendelijk portaal voor medewerkers

Medewerkers hebben toegang tot een gebruiksvriendelijk portaal waar ze zelf ziekmeldingen kunnen doorgeven, informatie kunnen raadplegen en verzuimstatussen kunnen volgen.

Deze bedrijven gingen
je voor met deze oplossing

Ontdek alle blokken van HRM

HRM

Medewerkers

HRM

Tijdsregistratie

HRM

Kwalificaties

HRM

Salaris

Bekijk ook de blokken van

E-commerce

Toe aan een nieuwe, servicegerichte
kijk op automatisering?

Rick vertelt je graag meer