a

Logistiek

Voorraad

Functieoverzicht voor
Voorraad

  • NReal-time Voorraadupdates
  • NCyclustellingen en Inventarisatie
  • NVoorraadoptimalisatie
  • NBatch- en Serienummerbeheer
  • NVoorraadbewegingen en transacties
  • NIntegratie met inkoop en verkoop

Blokken

Logistiek

Voorraad

Optimaliseer jouw voorraadbeheer

Voorraad biedt bedrijven een geavanceerd instrument om hun voorraadbeheer te stroomlijnen en optimaliseren. Deze module fungeert als een centrale hub waarmee bedrijven real-time inzicht krijgen in voorraadniveaus, locaties, cyclustellingen en meer.

Door real-time inzicht, voorraadoptimalisatie en integratie met andere bedrijfsprocessen mogelijk te maken, stelt deze module bedrijven in staat om hun voorraadbeheer te verbeteren, kosten te verlagen en aan de vraag van klanten te voldoen.

Belangrijkste functionaliteiten

Voorraadbewegingen en transacties
K
(

Voorraad registreert alle voorraadbewegingen en transacties, inclusief inkomende goederen, uitgaande leveringen, overboekingen en retourzendingen. Dit biedt volledige traceerbaarheid van voorraadactiviteiten.

Real-time rapportage en analyse
K
(

Geavanceerde rapportage- en analysetools stellen bedrijven in staat om inzicht te krijgen in voorraadprestaties, trends te identificeren en datagestuurde beslissingen te nemen.

Integratie met inkoop en verkoop
K
(

Voorraad integreert naadloos met inkoop- en verkoopprocessen binnen Microsoft Business Central. Dit zorgt voor een gestroomlijnde samenwerking tussen verschillende bedrijfsafdelingen.

Gebruiksvriendelijkheid en aanpasbaarheid
K
(

Voorraad biedt een gebruiksvriendelijke interface en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van verschillende bedrijven. Hierdoor is het een schaalbare oplossing die geschikt is voor diverse sectoren.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf

Voorraad is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het nauwkeurig beheren van hun voorraad, ongeacht de omvang en complexiteit van hun activiteiten. Van real-time voorraadupdates tot geavanceerde functies voor voorraadoptimalisatie, biedt deze module een allesomvattende oplossing.

N

Real-time voorraadupdates

Bedrijven hebben onmiddellijk inzicht in hun voorraadniveaus, inclusief beschikbare hoeveelheden, inkomende en uitgaande voorraden. Dit zorgt voor nauwkeurige en actuele informatie.

N

Locatiebeheer

De module biedt functionaliteiten voor het beheren van verschillende voorraadlocaties, zoals magazijnen, rekken en planken. Dit vergemakkelijkt een efficiënte opslag en ophaling van goederen.

N

Cyclustellingen en inventarisatie

Bedrijven kunnen cyclustellingen plannen en uitvoeren om de fysieke voorraadniveaus te verifiëren. Dit minimaliseert fouten en helpt bij het handhaven van nauwkeurige voorraadrecords.

N

Voorraadoptimalisatie

Voorraad ondersteunt voorraadoptimalisatie door middel van automatische herbestellingen op basis van voorraadniveaus, historische gegevens en vraagprognoses. Dit helpt bij het voorkomen van tekorten en overvoorraad.

N

Batch- en serienummerbeheer

Bedrijven kunnen eenvoudig batches of serienummers toewijzen aan producten en deze traceerbaar maken gedurende de gehele voorraadketen. Dit is essentieel voor sectoren zoals farmacie, voedselproductie en elektronica.

Deze bedrijven gingen
je voor met deze oplossing

Ontdek alle blokken van Logistiek

Logistiek

Distributie

Logistiek

Logistiek

Bekijk ook de blokken van

HRM

Toe aan een nieuwe, servicegerichte
kijk op automatisering?

Rick vertelt je graag meer