a

Projectbeheer

Contract management

Functieoverzicht voor
Contract management

  • NCentrale contractopslag
  • NTermijnbewaking
  • NVoorwaarden en clausules
  • NWaarschuwingen en herinneringen
  • NNalevingsbeheer
  • NBeveiliging en toegangsrechten

Blokken

Projectbeheer

Contract management

Leg jouw contracten nauwkeurig vast

Contract Management biedt bedrijven een geïntegreerde en gestroomlijnde aanpak voor het beheren van contracten binnen projecten. Met voordelen zoals centrale opslag, automatische creatie en termijnbewaking draagt deze module bij aan een effectief en compliant contractbeheer, wat essentieel is voor het succes van projecten binnen organisaties.

Contract Management is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het nauwkeurig beheren van contracten die verband houden met projecten.

Belangrijkste functionaliteiten

Automatische contractcreatie
K
(

De module ondersteunt automatische creatie van contracten op basis van vooraf gedefinieerde sjablonen, wat de efficiëntie verhoogt en fouten vermindert.

Versioning
K
(

De mogelijkheid om verschillende versies van contracten bij te houden, inclusief wijzigingen en updates, voor een volledig audittrail.

Documentbeheer
K
(

Integratie met documentbeheer voor het bijhouden van gerelateerde documentatie, zoals bijlagen, notulen en correspondentie.

Integratie met andere modules
K
(

Contract Management integreert naadloos met andere bedrijfsprocessen binnen Microsoft Business Central, zoals financiën, voorraadbeheer en projectmanagement.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf

Contract Management biedt bedrijven een geïntegreerde en gestroomlijnde oplossing voor het effectief beheren van contracten binnen projecten. Deze module fungeert als een centraal instrument waarmee bedrijven contracten nauwkeurig kunnen vastleggen, bewaken en beheren gedurende de volledige levenscyclus van een project.

N

Centrale contractopslag

Bedrijven kunnen alle contracten op één centrale locatie opslaan en beheren, waardoor een gestructureerde en georganiseerde database ontstaat.

N

Termijnbewaking

Bedrijven kunnen contracttermijnen nauwkeurig bewaken, inclusief begin- en einddatums, opzegtermijnen en verlengingsmogelijkheden.

N

Voorwaarden en clausules

Gedetailleerde vastlegging van contractvoorwaarden en -clausules, waardoor bedrijven een duidelijk inzicht krijgen in verplichtingen en rechten.

N

Nalevingsbeheer

Bedrijven kunnen naleving van contractvoorwaarden bewaken en ervoor zorgen dat alle partijen zich aan hun verplichtingen houden.

N

Facturatie en betalingen

Koppeling met financiële processen voor nauwkeurige facturatie en het bijhouden van betalingen in overeenstemming met contractuele afspraken.

N

Beveiliging en toegangsrechten

Controle over wie toegang heeft tot contractinformatie, met instelbare beveiligingsniveaus en toegangsrechten.

Deze bedrijven gingen
je voor met deze oplossing

Ontdek alle blokken van Projectbeheer

Projectbeheer

Asset Management

Projectbeheer

Urenregistratie

Projectbeheer

Grafisch Planbord

Projectbeheer

Capaciteiten Management

Projectbeheer

Dynamische formulieren

Projectbeheer

Project Management

Projectbeheer

Notificaties

Projectbeheer

Mobile Apps

Projectbeheer

Field Service

Projectbeheer

Planning

Bekijk ook de blokken van

Rapportage

Toe aan een nieuwe, servicegerichte
kijk op automatisering?

Rick vertelt je graag meer