a

Projectbeheer

Field Service

Functieoverzicht voor
Field Service

  • NEfficiënte taakplanning
  • NReal-time locatie tracking
  • NKlantinteractie
  • NDigitale werkbonnen
  • NAutomatische rapportage
  • NKlantportal

Blokken

Projectbeheer

Field Service

Efficiënte projectbeheer voor buitendiensten

Relyon Field Service is ontworpen als een alles-in-één platform dat projectteams in staat stelt om buitendienstactiviteiten naadloos te beheren. Van taakplanning en toewijzing tot voorraadbeheer en klantinteractie, biedt deze tool een geïntegreerde benadering van fieldservice binnen het bredere projectbeheersysteem.

Met efficiënte taakplanning, real-time locatie tracking en een reeks andere functionaliteiten verbetert deze tool de algehele operationele efficiëntie, klanttevredenheid en projectresultaten.

Belangrijkste functionaliteiten

Automatische rapportage
K
(

Genereert automatisch rapporten over buitendienstactiviteiten, inclusief tijdsbesteding, materialen verbruikt en uitgevoerde taken.

Integratie met projectmanagement
K
(

Relyon Field Service is geïntegreerd met bredere projectmanagementprocessen, zodat buitendienstactiviteiten naadloos aansluiten op de algehele projectdoelstellingen.

Facturatie en betaling
K
(

Vereenvoudigt het facturatieproces door het direct koppelen van buitendienstactiviteiten aan financiële processen, waardoor de tijd tussen voltooiing van een taak en facturering wordt verkort.

Schaalbaarheid
K
(

Geschikt voor bedrijven van verschillende omvang en groeifases, met de mogelijkheid om functionaliteiten aan te passen aan specifieke behoeften.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf

Relyon Field Service biedt bedrijven een uitgebreide en geïntegreerde oplossing voor projectbeheer met specifieke focus op fieldservice-functionaliteiten. Deze tool stroomlijnt het beheer van buitendienstactiviteiten en bevordert de efficiëntie van projectteams die zich buiten de kantooromgeving bevinden.

N

Efficiënte Taakplanning

Relyon Field Service biedt geavanceerde planningstools voor het efficiënt toewijzen van taken aan buitendienstmedewerkers op basis van vaardigheden, locatie en beschikbaarheid.

N

Real-time locatie tracking

De tool maakt gebruik van GPS-tracking om real-time de locatie van buitendienstmedewerkers te volgen, waardoor optimalisatie van routes en tijdigheid mogelijk is.

N

Klantinteractie

Biedt functionaliteiten voor klantinteractie, inclusief afspraakherinneringen, communicatiegeschiedenis en feedbackmogelijkheden om klanttevredenheid te verbeteren.

N

Digitale Werkbonnen

Vervangt papieren werkbonnen door digitale versies, waardoor de nauwkeurigheid wordt verhoogd, de administratieve last wordt verminderd en gegevens onmiddellijk beschikbaar zijn.

N

Training en Ondersteuning

Biedt training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat teams effectief gebruik kunnen maken van de Relyon Field Service-functionaliteiten.

Deze bedrijven gingen
je voor met deze oplossing

Ontdek alle blokken van Projectbeheer

Projectbeheer

Asset Management

Projectbeheer

Urenregistratie

Projectbeheer

Grafisch Planbord

Projectbeheer

Capaciteiten Management

Projectbeheer

Dynamische formulieren

Projectbeheer

Project Management

Projectbeheer

Contract Management

Projectbeheer

Notificaties

Projectbeheer

Mobile Apps

Projectbeheer

Planning

Bekijk ook de blokken van

Rapportage

Toe aan een nieuwe, servicegerichte
kijk op automatisering?

Rick vertelt je graag meer