a

Projectbeheer

Urenregistratie

Functieoverzicht voor
Urenregistratie

  • NNauwkeurige urenregistratie
  • NProjectplanning en efficiëntie
  • NProjectkostenbewaking
  • NFacturatie op basis van uren
  • NReal-time overzicht
  • NResource management

Blokken

Projectbeheer

Urenregistratie

Nauwkeurig en efficiënt

Urenregistratie van Microsoft Business Central biedt bedrijven een geavanceerde oplossing om de tijd die aan projecten wordt besteed nauwkeurig vast te leggen. Met voordelen zoals nauwkeurige urenregistratie, facturatie-optimalisatie en verbeterde projectefficiëntie draagt deze module bij aan een gestroomlijnde projectuitvoering en financiële transparantie.

Belangrijkste functionaliteiten

Integratie met facturatieprocessen
K
(

Naadloze integratie met facturatieprocessen, waardoor de gegenereerde facturen direct gebaseerd zijn op de geregistreerde uren.

Ureninvoer en -goedkeuring
K
(

Gebruikers kunnen eenvoudig uren invoeren en goedkeuren, waarbij het systeem zorgt voor een gestroomlijnd proces om de nauwkeurigheid van de gegevens te waarborgen.

Projectgebonden urenregistratie
K
(

De mogelijkheid om uren specifiek aan projecten toe te wijzen, waardoor gedetailleerd inzicht ontstaat in de tijdsbesteding per project.

Tariefbeheer
K
(

Het systeem biedt functies voor het beheren van uurtarieven, waardoor organisaties flexibel kunnen omgaan met verschillende tariefstructuren voor diverse medewerkers en projecten.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf

Asset Management fungeert als een centrale hub waarmee bedrijven projectgerelateerde activa kunnen beheren, monitoren en onderhouden, wat resulteert in verbeterde projectefficiëntie en geoptimaliseerd activabeheer.

N

Nauwkeurige urenregistratie

Medewerkers kunnen eenvoudig hun gewerkte uren per project en taak registreren, waardoor een nauwkeurig overzicht van de tijdsbesteding ontstaat.

N

Projectplanning en efficiëntie

Bedrijven kunnen projecttaken beter plannen op basis van real-time urenregistratie. Dit bevordert efficiëntie door het optimaliseren van resource-allocatie.

N

Facturatie op basis van uren

De module ondersteunt het genereren van facturen op basis van vastgelegde uren, waardoor bedrijven een transparante en nauwkeurige facturatie kunnen uitvoeren.

N

Projectkostenbewaking

Door urenregistratie te integreren met projectkosten, krijgen bedrijven inzicht in de daadwerkelijke kosten van projecten en kunnen ze budgetoverschrijdingen voorkomen.

N

Real-time overzicht

De module biedt real-time overzicht van lopende urenregistraties, waardoor projectmanagers up-to-date informatie hebben over de voortgang van projecten.

N

Resource management

Door urenregistratie te integreren met resourcebeheer, kunnen bedrijven de beschikbaarheid van medewerkers beter plannen en toewijzen.

Deze bedrijven gingen
je voor met deze oplossing

Ontdek alle blokken van Projectbeheer

Projectbeheer

Asset Management

Projectbeheer

Grafisch Planbord

Projectbeheer

Capaciteiten Management

Projectbeheer

Contract Management

Projectbeheer

Dynamische formulieren

Projectbeheer

Project Management

Projectbeheer

Notificaties

Projectbeheer

Mobile Apps

Projectbeheer

Field Service

Projectbeheer

Planning

Bekijk ook de blokken van

Rapportage

Toe aan een nieuwe, servicegerichte
kijk op automatisering?

Rick vertelt je graag meer