a

Sales & Marketing

CRM Basis

Functieoverzicht voor
CRM Basis

  • NKlantinteractiebeheer
  • NVerkoopkansbeheer
  • NMarketinginzichten
  • NRapportage en analyse
  • NEfficiëntere verkoopprocessen
  • NBetere besluitvorming

Blokken

Sales & Marketing

CRM Basis

Beheer klantrelaties & marktstrategieën

In het moderne bedrijfslandschap, waar klantrelaties en marktstrategieën centraal staan, vormt Customer Relationship Management (CRM) de kern van een succesvolle Sales & Marketingaanpak. Microsoft Business Central biedt bedrijven een krachtig CRM-basissysteem dat specifieke voordelen biedt voor het optimaliseren van verkoop- en marketingactiviteiten. Door naadloze integratie van CRM-functionaliteiten in het Business Central-ecosysteem kunnen bedrijven profiteren van verbeterde klantinteracties, geoptimaliseerde verkoopprocessen en betere marketinginzichten.

Belangrijkste functionaliteiten

Klantinteractiebeheer
K
(

CRM Basis stelt bedrijven in staat om klantgegevens effectief te beheren, waardoor een 360-gradenbeeld van de klant ontstaat. Dit omvat contactinformatie, communicatiegeschiedenis en eventuele specifieke voorkeuren.

Verkoopkansbeheer
K
(

Bedrijven kunnen verkoopkansen efficiënt volgen en beheren, van het eerste contact tot de uiteindelijke deal. Dit bevordert een gestroomlijnde verkoopcyclus en verbetert de conversiekansen.

Marketinginzichten
K
(

Door integratie met marketingactiviteiten biedt het CRM-systeem inzichten in campagneprestaties, leadgeneratie en klantbetrokkenheid. Dit stelt marketeers in staat om strategieën te verfijnen en te optimaliseren.

Rapportage en Analyse
K
(

CRM Basis biedt krachtige rapportage- en analysemogelijkheden, waardoor bedrijven diepgaande inzichten krijgen in verkoopprestaties, klantgedrag en marketingrendement.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf

CRM Basis biedt een complete oplossing voor bedrijven die streven naar verbeterde klantrelaties, geoptimaliseerde verkoopprocessen en effectievere marketingstrategieën. Door een naadloze integratie van CRM-functionaliteiten in het Business Central-ecosysteem kunnen bedrijven profiteren van verbeterde klantinteracties, geoptimaliseerde verkoopprocessen en betere marketinginzichten.

N

Verbeterde klantrelaties

Door alle klantinteracties te centraliseren, kunnen bedrijven beter anticiperen op de behoeften van klanten en op maat gemaakte oplossingen bieden.

N

Efficiëntere verkoopprocessen

Het stroomlijnen van verkoop- en marketingprocessen verhoogt de efficiëntie, versnelt de verkoopcyclus en vergroot de kans op succesvolle deals.

N

Optimale marketingstrategieën

Door inzicht te krijgen in de effectiviteit van marketingcampagnes, kunnen bedrijven hun strategieën aanpassen en gerichter werken om leads te genereren en te converteren.

N

Betere besluitvorming

De krachtige analysemogelijkheden ondersteunen organisaties bij het nemen van geïnformeerde beslissingen, gebaseerd op real-time gegevens en trends.

N

Naadloze integratie

De integratie van CRM Basis met andere modules binnen Microsoft Business Central biedt een holistische benadering van bedrijfsvoering, waarbij verkoop, marketing en andere functies naadloos samenwerken.

Deze bedrijven gingen
je voor met deze oplossing

Ontdek alle blokken van Sales & Marketing

Sales & Marketing

Marketing Basis

Sales & Marketing

Klachtenbeheer

Bekijk ook de blokken van

Handel

Toe aan een nieuwe, servicegerichte
kijk op automatisering?

Rick vertelt je graag meer